AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Çaj Dafine 90g

SKU : 1344

2.50 

Çaji i gjetheve të dafinës përmban taninë dhe vajra esenciale. Tradicionalisht është përdorur si çaj ndihmës në mjekimin e gripit, të bronkitit, si edhe për përmirësimin e tretjes. Në mjekësinë alternative ekstraktet ujore si çaji janë përdorur si astringjente dhe në shpëlarjen e plagëve, në masazhe dhe në aromaterapi. Gjithashtu avujt e…

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Çaji i gjetheve të dafinës përmban taninë dhe vajra esenciale. Tradicionalisht është përdorur si çaj ndihmës në mjekimin e gripit, të bronkitit, si edhe për përmirësimin e tretjes. Në mjekësinë alternative ekstraktet ujore si çaji janë përdorur si astringjente dhe në shpëlarjen e plagëve, në masazhe dhe në aromaterapi. Gjithashtu avujt e dafinës përdoren në rastet e sëmundjeve të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.