AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Yara Moi

SKU : 938

25.00 

Kjo është një aromë e re e cila u lançua në vitin 2022. Notat kryesore janë Pjeshkë dhe Jasemini

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Yara Moi nga Lattafa Parfumes është një aromë për femra. Kjo është një aromë e re e cila u lançua në vitin 2022.

Notat kryesore janë Pjeshkë dhe Jasemini;
Notat e mesme janë Karamel dhe Amber;
Notat bazë janë Patchouli dhe dru sandali.

Brendi: Lattafa
Përdorimi: Femra
Sasia : 100 ml
Produkti : Parfum