AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Oaza e Besimit II

SKU : 1457

11.00 

AUTOR: Ibn Kajim El-Xheuzij
Përktheu dhe Përshtati: Nig’jar Bajrami Hoti
BOTUES: Shtepia Botuese “NuN”
FAQET: 348
Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Ibën Kajjimi, (Allahu e mëshirfotë), thotë: “Fjala melek domethënë lajmëtar, i cili bart urdherat e tjetrit, domethënë Allahut të Lartësuar, Ai gjatë kësaj nuk ka hise në të sepse të gjithë urdherat rrjedhin nga Allahu, i fuqishmi dhe i vetmi.”