AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

El-Feuaid

SKU : 1455

12.00 

Autori: Ibn Kajim El-Xheuzije
Përktheu: Justianian Topulli / Shuajb Rexha
Botuesi: Shtëpia Botuese “NuN”
Faqe: 288
Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Nëse do që të përfitosh nga Kurani, përqendrohu gjatë leximit dhe dëgjimit të tij, vëri veshin dhe ngulmo të jesh i pranishëm, mu sikur po të flet drejtpërdrejt vetë Ai që i ka thënë ato fjalë, spese me të vërtetë Zoti po të drejtohen përmes gjuhës së Profetit të Tij. Allahu i madhërurar thot: “Vërtet ketu ka këshillë për këdo që ka zemër, ose që vë veshin e dëgjon duke qenë i vemendshëm e dëshmues. (Kurani, 50:37)