AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Hutbe

SKU : 1473

11.00 

AUTOR: Grup Autoresh
Përktheu dhe Përgaditi: Irfan Jahiu
BOTUES: Shtëpia Botuese “NuN”
FAQET: 780
Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Libri para jush është një përmbledhje e hutbeve të përkthyera dhe të përgaditura brenda një intervali kohor të gjatë, diku afër katë viteve, nga dijetarë dhe hatiba të njohur botëror, si imamët e dy Haremeve, Dr. Salih El-Feuazazni, Ahmed Fredit, etj.