AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

SHKËNDIJA NGA EDUKIMI PROFETIK

SKU : 1336

11.00 

AUTOR: Dr.Shefqet Krasniqi
BOTUES: Shtëpia Botuese “Kalem”
FAQET: 382

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Shkëndija nga Edukimi Profetik. Qëllimi kryesor nëpërmjet këtij libri është që me këto këshilla profetike, me këto mësime të arta, shumëtë dashura e shumë të dobishme, të edukohemi si nga ana e besimit dhe nga ana e etikës e moralit, që më pas të fitojmë knaqësin e Allahut në këtë dunja dhe kënaqësinë e mëshirën e Tij në ahiret, kur do dalim para lartmadhërisë së tij, që është edhe synimi kryesor i besimtarit.