AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Njihe Zotin tend

SKU : 1471

10.00 

AUTOR: Dr. Aid el Karni
PËKTHEU: Omer Berisha
BOTUES: Shtëpia Botuese “NuN”
FAQET: 352

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

I nderuar lexues, në dorën tënde tashmë ke librin “Njihe Zotin tënd” nga hoxha i njohur Aid el Karni. Me të vërtetë njohja e Allahut dhe udhëtimi drejt tij është shpëtimi që dërgon në Shtëpinë e përjetësis.