AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Kapsula Propolisi

SKU : 995

15.00 

Është një suplement ushqimor me ekstrakt Propolisi dhe Propolisi, i sjellë në mjediset më natyrale dhe i prodhuar me teknologji të lartë, me vlera të larta ushqyese dhe do t’ju bëjë të ndiheni gjithmonë të mbrojtur. Propolisi përmban rrëshirë, dyll, acide yndyrore, flavonoide, polifenole, vajra esencialë, enzima, polen, vitamina dhe minerale. Propolisi është i njohur për efektet e tij mbështetëse dhe mbrojtëse. Ka veti të forta antioksiduese.

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Kapsula Propolisi

Antibiotik natyral 

Propolisi njihet si substancë antibakterjale anti fungal dhe antivirale e fuqishme.

Propolisi si antibiotik natyral, me përdorim të rregullt dhe të vazhdueshem, është vertetuar klinikisht per mështetjen e saj të sistemit imun.

Hulumtimet klinike të kryera ne Japoni kan treguar se perdorimi i rregullt i propolisit ka efekte devitalizuese dhe citostatike kundër qelizave kancerogjene, po ashtu mbështet rigjenerimin e indeve.

Dozimi doza e rekumanduar për të rritur dy herë ne dit pas ushqimit