AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Kapsula nga Kantarioni i Verdhë

SKU : 999

12.00 

Kantarioni është një suplement ushqimor i cili përmban 800 mg kantarion dhe 80 mg ekstrakt të kantarionit, duke kombinuar produkte krejtësisht natyrale me teknologjinë e lartë, dhe do t’ju bëjë gjithmonë të ndiheni të qetë dhe të lumtur. Produktet natyrore janë çelësi i një jete të shëndetshme për shkak të përputhshmërisë së tyre të plotë me kiminë njerëzore.

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Kantarion i verdhë 560mg X 60 kapsulla
Antidepresant natyral më i mirë dhe më efikas eksiztues! 
Përmbajtja (2 kapsulla):
●Kantarion i verdhë (lat. Hypericum perforatum)…..280mg
●Ekstrakt Kantarion i verdhë………………………………600mg (ekuivalent me 3000mg kantaron të verdhë)
Dozimi: 2 herë në ditë nga 1 kapsullë para ose pas ushqimit.
Përfitimet:
• Përban hipericin dhe hiperforin.
• Substancat të lartpërmendura ndihmojnë trajtimin e ankthit, mospërfilljes, gjumin e tepërt, pagjumësinë, anoreksinë, nivelet fillestare dhe të moderuara të depresionit.
▌▌KUJDES!!! ▌▌
>Personat me ngjyrë të hapur të lëkurës ditën e ekspozimit ndaj diellit duhet të përdorin krema me faktor të lartë të mbrojtjes!
>Pecientët me terapi anti-depresive të konsulltohen me mjekun ose farmacistin!
>Pacientët me terapi kronike të konsulltohen me mjekun ose farmacistin!
>Nuk preferohet të përdoret 2-3 orë para gjumit! Mund të ketë efekte anësore të lehta të tahikardisë (të rahurit e shpejtë e zemrës)!