AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Hytbe

SKU : 1487

25.00 

AUTOR: Dr.Shefqet Krasniqi
BOTUES: Shtëpia Botuese “Krenaria”
FAQET: 2036
Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Në hyrje të kësaj përmbledhjeje hytbesh dëshiroj të sqaroj shkaqet e shkrimit të këtij libri, metodologjinë e ndjekur në të, terminologjinë e hytbes, domethënien e saj, kushtet dhe etikën e saj. Ky komplet ka 5 libra nga Dr.Shefqet Krasniqi i titulluar “Hytbe”.