AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Trumëz 50g

SKU : 1435

2.00 

Trumëza ose santoreggia (satureia), e njohur në kuzhinën Italiane, është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike trumëza përdoret në supa perimesh, të mbushura, në salca makaronash. Aromatizon këndshëm patate, kërpudha, perime furre dhe të skuqura. Ideal në aromatizimin e vajit të ullirit…

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Trumëza ose santoreggia (satureia), e njohur në kuzhinën Italiane, është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike trumëza përdoret në supa perimesh, të mbushura, në salca makaronash. Aromatizon këndshëm patate, kërpudha, perime furre dhe të skuqura. Ideal në aromatizimin e vajit të ullirit dhe atij pikant. Trumëza shkon shumë dhe në gatimin e peshkut dhe të kallamarëve.