AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Sexhade Speciale me mbështetëse

SKU : 550

15.00 

Sexhade e trashë dhe e fortë, speciale me mbështetëse. Lehtë për ta bartur, si një çantë me vete. Përshtatet për çdo lloj terreni.

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Sexhade e trashë dhe e fortë, një aksesor i veçantë me mbështetëse të integruar për një qëndrim të sigurt. E krijuar për të qenë e lehtë në transportim, kjo sexhade mund të bartet me lehtësi kudo, sikur të ishte një çantë personale. Përshtatshmëria e saj nuk njeh kufij, duke u adaptuar me çdo lloj terreni, nga më i buti në më të ashpërin, duke garantuar një qëndrim të qetë dhe të patrazuar. E përkryer për ata që vlerësojnë funksionalitetin dhe stilin, kjo sexhade është zgjedhja ideale për çdo ambient, brenda apo jashtë xhamisë.