AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Rozmarinë Fletë 50g

SKU : 1431

2.00 

Përdoret kryesisht tek gjeli i detit dhe tek pulat e pjekura, mishrat e të gjitha llojeve, lepurit, qengjit, derrit, viçit, etj. Gjatë kontaktit me ngrohtësinë e gatimit lëshon aromën e freskët dhe të këndshme të saj. Përdoret dhe si një çaj kurativ, pasi nxit frymëmarrjen dhe qarkullimin e gjakut.

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Përdoret kryesisht tek gjeli i detit dhe tek pulat e pjekura, mishrat e të gjitha llojeve, lepurit, qengjit, derrit, viçit, etj. Gjatë kontaktit me ngrohtësinë e gatimit lëshon aromën e freskët dhe të këndshme të saj. Përdoret dhe si një çaj kurativ, pasi nxit frymëmarrjen dhe qarkullimin e gjakut.