AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Pjesëmarrësit në bedër

SKU : 1481

12.00 

Autor: Selman Aude
Titulli: Bedrijun
Përktheu: Kushtrim Manxhuka
Botues: Shtëpia Botuese “Fjala e Bukur”
Faqe: 366
Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Te flasesh per pjesemarresit ne Beder nenkupton te permendesh ajken e gjenerates me te mire ne historine e njerezimit. Gjeneraten me te cilet Allahu ishte i kenaqur dhe i kishte bere  te kenaqur. Nenkupton te zhytesh ne personalitetin e koloseve te historise dhe elites se njerezise. Ata qene me te dalluarit nder sahabet muhaxhire dhe ensare, qe Allahu i pergezoi me kenaqesine e Vet dhe shperblimet e amshueshme ne Boten e Pertejme, ne Xhenet.

Nevoja kerkon qe te mesojme per jeten dhe shembelltyren e tyre, per t’i njohur sa me mire bartesit e pare te fese hyjnore. Flasim per ta qe t’i veme ne pah heroizmat e ketyre sahabeve elitare ne cdo fushe te jetes, per t’i bere te njohur tek cdo klase e shoqerie , e sidomos per pjesetaret e besimit te shendoshe.

Flasim per ta, qe te lidhim te tashmen e umetit me te shkuaren e ndritur; te heqim petkun e injorances e te stolisemi me modelin e ambicies dhe suksesit nga vepra e shocieruesve te ‘vules se pejgamberise, Muhamedit