AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Mjaltë me Ekstrakt Ginseng me Epimedium 300 gr

SKU : 1100

10.00 

Mjaltë e Ekstraktit të Gensenit Aksuvital përmban është një produkt special që përmban mjaltë të papërpunuar, ekstrakt epimedium, fara liri, polen, xhensen të kuq, rrënjë jamballi, ekstrakt i rrënjës së xhensenit dhe propolis. Të gjitha ekstraktet bimore që përmban ky produkt përbëhen nga ekstrakte të cilësisë së lartë dhe lëndë të para cilësore. Ne prodhojmë sipas standardeve të larta të cilësisë së AksuVital dhe ua ofrojmë atë konsumatorëve tanë. Mjaltë e përzier AksuVital Gensen, e bërë nga kombinimi i produkteve krejtësisht natyrale, nuk përmban asnjë konservues apo aditivë.

Rekomandim për konsum: Rekomandohet të merret një lugë çaji. Është i përshtatshëm për përdorim të rritur dhe është vetëm për meshkuj. Kujdes: Nuk duhet të përdoret së bashku me hollues gjaku.

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Mjaltë e përzier AksuVital Genseng është një mjaltë ekstrakte e përshtatshme për përdorim nga burrat dhe gratë.

Emri botanik i ginsengut, që do të thotë “shërim i plotë” në greqisht, është “Panax” dhe rrjedh nga fjala “Panacea”. Bima e ginsengut është një bimë barishtore shumëvjeçare me rrënjë të mëdha. kultivohet në vendet e Lindjes së Largët si Kina, Koreja dhe Japonia. Bima e Ginsengut përmban panaksoside të quajtura ‘ginsenosides’, triterpenixaponosides, panaxatnol dhe vitamina të grupit D.

Bima epimedium që përmban njihet si “dhia e jashtëzakonshme me brirë” në Anadoll. Kjo bimë, e cila u bë e njohur shekuj më parë kur një bari kinez vuri re se dhitë e tij, duke konsumuar barishtet e mbledhura, çiftëzoheshin në mënyrë aktive, përmban përbërës dhe përbërës të rëndësishëm aktivë.