AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Omega 3-6-9

SKU : 972

15.00 

Çfarë është Omega 3-6-9 Softgel? Shiffa Home Omega 3-6-9 Softgel është një suplement ushqimor që kombinon produkte krejtësisht natyrale me teknologjinë e lartë, që përmban acide yndyrore të rëndësishme si omega 3, omega 6, omega 9, si dhe vaj liri dhe aguliçe, dhe gjithmonë do të bëjë ndihesh i fortë dhe mirë.

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Secili prej acideve yndyrore omega 3-6-9 ka efekte të ndryshme dhe të rëndësishme. Omega-3 është një acid yndyror për të cilin trupi ka gjithmonë nevojë. Është veçanërisht e rëndësishme për shëndetin kardiovaskular.

Omega-6 është një acid yndyror i pangopur. Meqenëse trupi nuk mund të prodhojë vetë acidet yndyrore omega-6, rekomandohet që ato të merren nga jashtë. Është jashtëzakonisht e rëndësishme të sigurohet që këto acide yndyrore të blihen nga një markë e prodhuar në kushte të besueshme.

Vaji i farave të lirit është shumë i pasur me omega 3. Ai përmban shumë kalium. Gjithashtu përmban vitamina të rëndësishme si hekur, bakër dhe zink.

Aguliçe ka një përmbajtje të fortë të vitaminave magnez dhe zink.

Përbërësit: vaj peshku, vaj liri, vaj aguliçe, xhelatinë viçi, glicerinë, ujë të dejonizuar

Në 2 Softgels; Omega-3 (EPA+DHA) 550 mg, Omega-6 150 mg, Omega-9 110 mg.

Produkti është një shtesë ushqimore. Nuk përdoret për trajtimin e sëmundjeve.

Paketimi:  100 Kapsula- 1000 Mg

Rekomandim konsumi: Për të rriturit mbi 11 vjeç, rekomandohet marrja e 2 xhelave të butë një herë në ditë, mundësisht me vakte. Kushtet e ruajtjes dhe jetëgjatësia: Mbroni nga nxehtësia, drita dhe lagështia. Mbajeni larg fëmijëve. Afati i ruajtjes: 3 vjet. Paketimi: 100 Softgel- 1000 Mg