AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Mjaltë propolisi 600 gr

SKU : 1306

25.00 

Përfitimet e propolisit:
Përveç ruajtjes së vlefshmërisë së produktit për një kohë të gjatë parandaloni prishjen e tij.

Një antioksidant i fortë që mbron trupin nga formimi i radikaleve të lira në të për të mbrojtur trupin nga sëmundje të tilla si ateroskleroza, hipertensioni, diabeti, dhimbjet e kyçeve dhe të gjitha sëmundjet e plakjes.
Propolisi dhe mjalti ndihmojnë në përshpejtimin e shërimit të plagëve dhe djegieve.
Redukton formimin e mpiksjes së gjakut me më shumë se një mekanizëm, duke përfshirë atë që ka një efekt hollues të gjakut.
Tonik për imunitetin, anti-mikrobial, antiviral dhe anti-tumor
Anti-inflamator, i dobishëm në rastet e artritit dhe etheve reumatizmale
Ai i reziston dëmtimit të qelizave të mëlçisë, prishjes së dhëmbëve dhe dhimbjes dhe parandalon erën e keqe të gojës

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Vlera e lartë ushqyese, përfitimet shëndetësore dhe cilësitë terapeutike të llojeve të ndryshme të mjaltit janë të njohura për të gjithë. Cilësi të tilla të mrekullueshme përforcohen gjithnjë e më shumë përmes shtimit të disa elementeve natyrale në mjaltë, si xhensen, qimnon (fara e zezë), poleni i palmës, musli dhe elementë të tjerë bimorë që përmirësojnë shëndetin, ose përmes përzierjes së mjaltit me disa produkte të tjera bletësh, si p.sh. mbretërore. pelte dhe Propolisi “ngjitës bletësh”.

Ky produkt i mjaltit të malit Sidr ka sjellë përfitime duke shtuar propolis në të sepse përmban një përqindje të lartë të përbërësve aktivë (flavonoid) që shumica e përfitimeve të propolisit i përkasin.