AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Mjaltë Lujain VIP ( Golden ) 1KG

SKU : 1325

150.00 

Në krye të llojeve më të mira të mjaltit të siguruar nga kompania për klientët e saj të çmuar, shfaqet mjalti Lujain i quajtur (VIP Honey) i cili dallohet për cilësinë e tij supreme të pakrahasueshme në mesin e llojeve të tjera të mjaltit që mbështeten shumë me disa të rëndësishme. shtesa të pelte mbretërore, propolis, e cila shton përfitimet e saj të pafundme që përfshijnë aktivizimin e trupit dhe mbrojtjen e njeriut nga sëmundjet e epokës moderne, duke i dhënë trupit vitalitet, energji, aktivitet veçanërisht aktivitet mendor dhe qartësi të të menduarit, aktivizimin e qarkullimit të gjakut. për biznesmenët dhe mendimtarët për mbështetjen edhe për rritjen e fokusit dhe kapaciteteve të memorizimit të shpejtë, si dhe për vonimin e simptomave të plakjes dhe shtimin e rinisë në lëkurë. Të gjitha këto karakteristika e konfiguruan atë si dhuratën ideale për burrat dhe gratë e klasës së mesme dhe ato të klasës me reputacion të lartë. Megjithatë, ajo u bë dhurata ideale për shumë delegatë të atyre që vizitojnë shtetin, i cili përfshin biznesmenë, udhëheqës dhe presidentë të rëndësishëm të vendeve, emirë dhe mbretër për shkak të llojit të cilësisë së lartë dhe vlerës unike me paketimin e tij të lartë luksoz që i jep të drejtë. pamje ekstra unike midis paketave tradicionale të dhuratave luksoze të njohura mes njerëzve.

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Mujeza Al shifa prezanton mjaltin e shijshëm dhe të shijshëm si dhuratë për klientin tonë të çmuar.

Që prej themelimit të kompanisë, ajo u mor me shpërndarjen e dhuratave me të gjitha nivelet e tyre si reklamë dhe me qëllim të përhapjes së kulturës së mjaltit apo nderimit të mysafirëve dhe vizitorëve të kompanisë. Si dhe për të fituar besimin dhe dashurinë e figurave shoqërore dhe ekonomike në shtet. Kompania ka gjithashtu një meritë të madhe në përvojën e përpunimit të dhuratave me disa pako të llojeve më të mira të mjaltit të pastër natyral dhe mjaltit që përfshin shtesa të disa produkteve të bletëve ose krehër për përfitime të shtuara shëndetësore. Nëpërmjet kësaj, ne kemi bërë porosi të veçanta në lidhje me këtë fushë brenda dhe jashtë Kuvajtit për autoritetet dhe bankat qeveritare dhe joqeveritare për t’i dorëzuar ato për klientët e tyre të veçantë ose për t’ua dorëzuar vizitorëve të tyre që vijnë nga jashtë. Ne jemi të gatshëm të miratojmë dhe zbatojmë çdo ide apo sugjerim të çdo autoriteti të individëve apo ndërmarrjeve për përpunimin e dhuratave të produkteve të shëndetshme ose të mjaltit natyral sipas zgjedhjes së tyre bazuar në llojin e mjaltit dhe ambalazhimin g të madhësisë qoftë të madhe ( kilogram) ose përmasa të vogla për shpërndarjen e tyre te të ftuarit e dasmave ose fushatave të haxhit për shpërndarjen e saj te pelegrinët me çmime të përshtatshme.

Kompania Mujizat Al-Shifa është një markë me reputacion në botën e mjaltit dhe ushqimeve të shëndetshme gjatë tridhjetë viteve të fundit në të cilat reputacioni i saj është ndërtuar bazuar në njohuritë e grumbulluara dhe interesin e saj të rregullt për mirëmbajtjen e produkteve të saj dhe mishërimin e rregullt për shërbimet e saj. Një nga gjërat më të shumta për të cilën është krenare Mujizat Al-Shifa’ në eksperimentin e saj të produkteve të dhuratave luksoze (Lujain, Elite dhe pije) që filloi në takimin e parë të bashkimit me drejtuesit e GCC në Kuvajt. Komiteti organizativ ishte i shqetësuar për paraqitjen e dedikimit që i përshtatet trashëgimisë së tij dhe shpreh cilësinë e tij të lartë me kthime fitimprurëse për shëndetin, me këtë zgjodhi produktet dhe kompaninë tonë. Që atëherë e tutje, (Lujain) është përhapur në botën e mjaltit, pastaj është përparuar drejt produkteve të mëtejshme si llojet më të mira të mjaltit dhe bimëve të ofruara nga Mujizat Co. si një nga krijimtaritë më të mira që ne jemi krenarë me lançimin. ato në tregje dhe klientët e veçantë të kompanisë. Kompania Mujizat Al-Shifa’ merr përsipër duke qenë referenca e parë në botën e mjaltit dhe të ruajë besimin e përkushtuar për të ndër vite dhe të vazhdojë reputacionin dhe kreativitetin e saj në mënyrë që mjalti të jetë i disponueshëm në çdo shtëpi që kërkon cilësi të veçantë. dhe shije.