AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Lamp Ndriquese dhe Lexuese e Kur’anit

SKU : 575

25.00 

Lamp ndriçuese multifunksionale, ndriçim, ngjyra, rehati, lexues Kur’ani, iOS/Android app, telekomandë, mbushje adapter.

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Lampa ndriçuese multifunksionale ofron një gamë të gjerë ndriçimi dhe ngjyrash për një ambient të rehatshëm dhe të ngrohtë, si për qëndrimin ditor ashtu edhe për dhomën e fjetjes. Ajo shërben edhe si një lexues i Kur’anit, me recitime nga memorja e saj e pasur nga recitues të ndryshëm.

Karakteristikat kryesore:

  • Ndriçim me 8 lloje ngjyrash për të krijuar atmosferën e dëshiruar.
  • Nivele të ndryshme ndriçimi dhe zerimi për përshtatje sipas nevojës.
  • Mbushje e baterisë me adapter për përdorim të lehtë dhe të qëndrueshëm.
  • Telekomandë për një kontroll të thjeshtë dhe të përshtatshëm.
  • Aplikacion për iOS dhe Android që mundëson kontrollin e lampës nga çdo pajisje inteligjente.

Për të mësuar më shumë rreth kësaj lampe dhe për të parë atë në veprim, ju lutem referohuni ne video.