AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Kanellë Shkop Kasia 35g

SKU : 1409

1.50 

Emri kanellë vjen nga italishtja, nga forma e veçantë e bimës si një kallam. Emërtimi anglez “cinnamon” e ka origjinën nga arabishtja dhe do të thotë bimë me aromë. Kanella ka nje histori mijëravjeçare: citohet në Bibël në librin e eksodit dhe është përdorur dhe nga egjiptianët e lashtë. Varieteti…

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Emri kanellë vjen nga italishtja, nga forma e veçantë e bimës si një kallam. Emërtimi anglez “cinnamon” e ka origjinën nga arabishtja dhe do të thotë bimë me aromë. Kanella ka nje histori mijëravjeçare: citohet në Bibël në librin e eksodit dhe është përdorur dhe nga egjiptianët e lashtë. Varieteti Kasia është një lloj tjetër kanellë me aromë të fortë. Përdoret kryesisht në ëmbëlsira, sallata frutash, përzierje për frulator etj.