AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Hurme Axhua

SKU : 2269

20.00 

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

I siguron trupit, me një përqindje të lartë, proteina, minerale dhe vitamina (A, B1, B2 ), që janë përbërës konstruktiv për ndërtimin e indeve dhe muskujve të trupit.
– I ndihmojnë grave shtatzëna në lindje; aktivizon muskujt e barkut në muajt e shtatzënisë dhe ndihmon në lëvizjen e mitrës në kohën e lindjes, si dhe minimizojnë gjakderdhjen pas lindjes.
– Ndihmojnë në shërimin e mëlçisë nga shumë sëmundje parazitare dhe është ilaç i mirë për hepatitin.
– Vonojnë elementët e plakjes dhe sigurojnë imunitet kundër lodhjes së trurit dhe trupit.
– Treten lehtë, stimulon urinën, pastron veshkat dhe janë të dobishme për mëlçinë.
– Janë një meze e mirë. Hurmat janë rostiçeri e përsosur natyrale.