AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Çaj Limonçine & Ginger 170g

SKU : 1549

20.00 

Çaji përbëhet nga gjethet e Limoncinës (Herba Louisa) dhe rrënjët e Xhinxherit të cilat janë një kombinim i përkryer. Ato që i japin çajit shijen pikante karakteristike dhe vlerat mjekësore. I përdorur prej shekujsh në mjekësinë Ayurvedike, rrënja ose rizoma e Xhinxherit ka gjetur shumë aplikime si një nga bimët…

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Çaji përbëhet nga gjethet e Limoncinës (Herba Louisa) dhe rrënjët e Xhinxherit të cilat janë një kombinim i përkryer. Ato që i japin çajit shijen pikante karakteristike dhe vlerat mjekësore. I përdorur prej shekujsh në mjekësinë Ayurvedike, rrënja ose rizoma e Xhinxherit ka gjetur shumë aplikime si një nga bimët më të respektuara. Është përdorur për të ndihmuar qarkullimin e gjakut, artikulacionet, tretjen dhe largimin e ujërave të tepërta përmes djersitjes.