AL Shop Online

Ne ju sjellim atë që ju nevojitet në pragun tuaj!
Alshop_logo

Kasoof White

SKU : 918

30.00 

Asdaaf Kasoof White është perfekt për këdo që guxon të dallohet nga turma.

Transport falas

Deri në pragun tënd, komoditeti në çdo hap.

Cilësi e garantuar

Besueshmëria në çdo produkt.

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta në internet, pa shqetësime, pa rrezik.

Harrojini të gjitha rregullat dhe kufijtë. Eau de Parfum unisex Asdaaf Kasoof White është perfekt për këdo që guxon të dallohet nga turma.

Brendi: Asdaaf
Përdorimi: Femra dhe Meshkuj
Sasia : 100ml
Produkti : Parfum